Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de son zamanlarda yaşanan terör saldırıları ve acı olaylarla ilgili milletine önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milletimize bu büyük acıları yaşatanların hesap vereceğini belirtti.
Ülkenin birlik ve beraberliğini hedef alan terör örgütlerinin amacına ulaşamayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı, Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, terör saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek, yaralılara acil şifa temennisinde bulundu.
Erdoğan, terör örgütleriyle mücadelede uluslararası iş birliğinin önemine de değindi. Türkiye'nin terörle mücadelesinde sadece kendi gücüyle değil, uluslararası desteklerle de başarılı sonuçlar elde edeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı, terörizmle mücadelede dünya ülkelerinin birlik olması gerektiğini belirtti.
Son olarak, Erdoğan, Türk milletinin terör saldırıları karşısında asla yılmayacağını ve birlik içinde bu zor günleri aşacağını ifade etti. Milletimize güven duyduğunu ve terörle mücadelede kararlı bir şekilde yoluna devam edileceğini belirtti. Hesap vermeyenin olmayacağı bir Türkiye için kararlılıkla mücadele edileceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı, ülkenin huzur ve güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi alma konusunda kararlı olduklarını belirtti.