Konya'da yer alan 3 katlı bir bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Bina çökmesi sonucu yıkılan bina enkazı altında kalan olmazken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bina çökmesi sırasında bölgedeki vatandaşlar büyük bir paniğe kapılmış olsa da şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı.
Olay yerine gelen ekipler, çöken binanın enkazı altında kalan olup olmadığını kontrol etti. Kuaför salonu olarak faaliyet gösterdiği belirtilen binanın çökmesi sonucu çevrede büyük bir panik yaşandı. Bölge sakinleri, çöken binanın yanındaki diğer yapıların da tehlikede olabileceğinden endişe duydu.
Konya Belediyesi ekipleri, çöken binanın enkazının kaldırılması ve çevre yapıların güvenliğinin sağlanması için çalışmalarına hızla başladı. Bina çökmesinin nedeninin henüz belirlenememesi üzerine inceleme başlatıldı. Bölgedeki vatandaşlar, benzer olayların bir daha yaşanmaması için yetkililerden önlem alınmasını talep etti.